Вести

QGM-ZENITH Донесе повеќе решенија за правење бетонски блокови во 2022 PHILCONSTRUCT

QGM-ZENITH беше меѓународен производител на машини за бетонски блокови, присуствувавме на 33-тиот филипински PHILCONSTRUCT, од 03-06 ноември 2022 година, во конгресниот центар SMX Пасај, Манила, Филипини.

За време на изложбата, QGM-ZENITH презентира различни решенија за правење бетонски блокови, особено технологијата за изработка на шупливи блокови, која привлече големо внимание и интерес кај локалните клиенти:

Машина за блок тули Zenith 913: Мобилна машина за шупливи блокови произведена во Германија, специјализирана само за производство на шупливи и цврсти блокови, многу погодна за филипинскиот пазар. Тоа е и најпознатата машина за блокови за поставување јајца во светот.

Машина за бетонски блокови QGM QT10: една од најпознатите машини за правење бетонски блокови во Кина, може да произведе околу 14.000 парчиња шупливи блокови од 8 инчи, 20.000 парчиња шупливи блокови од 6 инчи или 800 квадратни метри поплочувања дневно. Истата машина може да се најде во Манила, Давао и Дијалог итн. Филипинските градови.

Машина за правење блокови QGM QT6: машина за блокови од мал обем за некој да започне бизнис за производство на бетонски блокови. Дневното производство е околу 8.400 парчиња шупливи блокови од 8 инчи, 11.000 парчиња шупливи блокови од 6 инчи, 16.800 парчиња шупливи блокови од 4 инчи или 500 квадратни метри павер на 8 часа.


Корист од блиската соработка со Zenith Maschinenfabrik GmbH, Apollo Zenith Concrete Technologies Pvt. Ltd & Fujian Quangong Mold Co., Ltd, QGM Group е меѓународно познат производител на типови машини од бетонски блокови од висока класа, од машини од висока класа Германија Zenith до економски машини QGM блокови во Кина, од полуавтоматски до целосно автоматски блок-машини, стационарна до мобилна машина за тули и машина од единечна палета до повеќеслојна блок, итн.


Поврзани вести
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept