Вести

Нова Германија Zenith 913SC Brick Machine во Пакистан (2022)

Исламската Република Пакистан се наоѓа во Јужна Азија со тропска клима во јужната област и суптропска клима за останатите области. Погоден од монсуните, јужниот дел е топол и влажен, додека северниот дел може да биде сув и студен.


Затоа, машината за правење тули Zenith 913SC е точно погодна за тамошната клима. Zenith 913SC е мобилна машина за поставување тули, ги има предностите на мобилното и производството без палети директно на цементната подлога. Исто како и нашиот 913SC во земјите од Блискиот Исток, нема потреба да се гради покривот за неговото производство и областите за стврднување на тули што може да заштеди сиромашни трошоци за нашите клиенти од Пакистан.

Покрај тоа, цврстите и шупливи тули се вообичаени за зградата на куќата, а машината за поставување тули Zenith 913SC е добра за нивно производство со голем капацитет. Земајќи ги шупливите блокови 390*140*190 mm како пример, Zenith 913SC може да произведе 16 парчиња / мувла и околу 18.000 парчиња / смена; за цврсти тули од 12 * 4 * 8 инчи, може да произведе 30 парчиња / мувла и приближно 30.000 / смена.


Бидејќи Ковид-19 во Пакистан речиси се врати во нормала, сега се градат многу проекти на заедниците. А Zenith 913SC е популарниот модел на машина за тули од страна на клиентите. Постојат повеќе од 7.000 комплети машини за правење тули Zenith кои работат низ целиот свет.


Поврзани вести
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept